Waar wij voor staan

Ons team

is klein en hecht. Door het lage verloop werken de meesten al vele jaren in het bedrijf. En daar zijn wij heel trots op. Zo hebben wij in 2013 afscheid genomen van een medewerker die na 47 dienstjaren met pensioen ging en ook zijn er medewerkers als stagiair begonnen en inmiddels al jaren deel uitmaken van ons team. Deze betrokkenheid en passie vinden wij belangrijk, omdat wij als bedrijf staan voor persoonlijk en betrokken: Niet voor niets zeggen dat wij meedenkers zijn die mogelijk maken wat u wenst.  

Meestal werken wij in vaste tweetallen, maar op basis van de aard van de werkzaamheden en het specialisme van de werker, kan dit variëren. Ook op grote of complexe opdrachten, of wanneer er een leerling meeloopt, kan de samenstelling soms wisselen.

Altijd 1 vast aanspreekpunt

Eigenlijk kunnen we zeggen dat ons team groter is dan ons eigen personeel alleen. Want juist door samen te werken met betrouwbare onderaannemers (zoals een loodgieter, electricien of stukadoor) realiseren wij uw wensen van A-Z. Wij ontzorgen en voor u verandert er niets: vanzelfsprekend blijven wij uw vaste aanspreekpunt gedurende de hele bouw.