Veiligheid en kwaliteit: onze focus

Wij zijn van mening dat wij alleen goede (ver)bouw projecten kunnen realiseren door continu scherp te blijven op de kwaliteit die wij leveren. Niet alleen rijden onze medewerkers in nieuwe en schone bussen en dragen zij beschermende (bedrijfs)kleding, ook starten wij dagelijks met het doorspreken van de werkdag en is er elke maand een "toolbox meeting". Tijdens deze bijeenkomsten worden veiligheids- en kwaliteitsonderwerpen besproken en er schuift regelmatig een externe expert aan. Deze expert demonstreert het gebruik van gereedschappen, informeert over stofvrij (ver)bouwen, meet nieuwe gehoorbeschermers in, etc. 

En ook op onze projecten doen wij er alles aan om onze en uw veiligheid te borgen. Regelmatig vindt er inspectie op de projecten plaats en worden onze gereedschappen, ladders en steigermaterialen periodiek getest door een externe partij.

   


Kwaliteit en veiligheid: al voordat uw wens ons project wordt 

Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant, een stichting die in 1995 is opgericht met als doel om u als (potentiële) klant meer vertrouwen en zekerheid te geven.
Door te bouwen met Bouwgarant wordt uw project zowel kwalitatief als financieel gewaarborgd. Dat betekent dat u er altijd zeker van bent dat de afspraken die u met ons maakt altijd gegarandeerd zijn. 

Als erkend leerbedrijf nemen wij regelmatig studenten onder onze hoede om hen de kneepjes van het vak bij te brengen. Daar leren wij allebei van. Wij leren de bouwstudenten wat wij weten en hun net geleerde theorie brengt een frisse blik mee. 

Bouwend Nederland is als ondernemersorganisatie voor de bouw en infra niet alleen een belangenbehartiger voor de sector, maar ook kunnen leden er terecht voor advies, voorlichting, publicaties en opleidingen. Als lidbedrijf hechten wij hier zo veel waarde aan dat Jeroen Huurman zelf ook deel uit maakte van het bestuur van Jong Bouwend Nederland (voor bouwers <40 jaar) om de stem van kleine bouwbedrijven te vertegenwoordigen.