Keurmerken

Bouwgarant, Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland

Voor uw en onze garantie
 

Bouwbedrijf Gebr.Huurman is aangesloten bij Stichting Bouwgarant. Deze stichting is in 1995 opgericht met als doel om u als (potentiële) klant meer vertrouwen en zekerheid te geven. Werkzaamheden die door de bij Bouwgarant aangesloten bedrijven worden uitgevoerd, zijn zowel kwalitatief als financieel gewaarborgd. Dat betekent dat u er altijd zeker van bent dat de afspraken die u met ons maakt altijd gegarandeerd zijn. Wilt u meer weten over de stichting Bouwgarant? Kijk dan op www.bouwgarant.nl

Ook zijn onze medewerkers allemaar VCA-gecertificeerd. Darnaast werken wij als bedrijf volgens de richtlijnen van de VCA Certificering.

Bouwbedrijf Gebr. Huurman is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij regelmatig scholieren via de reguliere bouwopleidingen onder onze hoede nemen om hen de kneepjes van het vak bij te brengen.

Bouwend Nederland is voor de bouwsector in ons land de belangrijkste brancheorganisatie. De vereniging van bouw- en infrabedrijven behartigt de belangen van de Nederlandse bouwondernemers. Daarnaast zet Bouwend Nederland zich onder andere in om het imago van de bouw te verbeteren. Leden van Bouwen Nederland zijn dagelijks bezig om nog professioneler te worden en daarmee de kwaliteit naar een nog hoger plan te tillen. Bouwbedrijf Gebr. Huurman is niet alleen lid van Bouwend Nederland. Directeur Jeroen Huurman is namelijk penningmeester van Jong Bouwend Nederland. Kijk voor meer informatie over deze organisatie op www.bouwendnederland.nl.